#1 19. 10. 2006 20:43

kubson
Nový člen

kde zaplatíte paypalem

dnes se mi podařilo poprvé narazit na českého obchodníka akceptujícího paypal, tak jestli někoho takového najdete tak si to nenechte pro sebe.

tím mým objevem je webhosting www.savana.cz – platba proběhla úplně v pohodě… chválím :)

#2 19. 11. 2006 17:49

Hoffi
Host

Re: kde zaplatíte paypalem

Já jsem něco slyšel o tom, že by měl jít platit PayPalem i 2GM Anonymizer ( http://anonymi­zer.2gm.cz ). Díky Bohu, tyhle převody z účtu na účet jsou strašný. Ať žije PayPal !!

#3 12. 12. 2006 22:03

Paja
Host

Před měsícem jsem platil přes PayPal slovníky do mobilu od firmy UtiSoft. ( www.utisoft.com )

Funguje to parádně. (Jak PayPal tak slovník :-)

#4 28. 12. 2006 9:13

jíva
Nový člen
Web

Přes PayPal platím kredit na SKYPE. SKYPE mne k PayPalu vlastně přivedl.

#5 10. 1. 2007 23:14

Lukas
Host

jeste to jde na Scoutdoor.cz, zkousel jsem a vpohode.. fofr

#6 15. 1. 2007 15:03

Mag
Host

PayPal akceptuje také http://e-levne.com

#7 16. 1. 2007 5:36

David Grudl
Administrator
Web

Docela obdivuju obchodníky, kteří si nechají platit přes PayPal. Buď si nečetli smlouvu s PayPal, nebo jsou extrémně naivní. Nemají žádnou jistotu (jen naději), že své peníze dostanou.

#8 11. 2. 2007 12:11

sam
Host

David Grudl psal:

Docela obdivuju obchodníky, kteří si nechají platit přes PayPal. Buď si nečetli smlouvu s PayPal, nebo jsou extrémně naivní. Nemají žádnou jistotu (jen naději), že své peníze dostanou.

Mohl bys svůj názor konkretizovat. Četl jsem smlouvu znovu a snad i poměrně detailně, ale nepodařilo se mi nalézt problém resp. bod, který by zpochybňoval možnost získat zaplacené platby přes PayPal. Pokud uvedeš takové zpochybnění služby, mělo by obsahovat i vysvětlení nebo popis problému. Jinak je vcelku nevěrohodné.

#9 12. 2. 2007 4:57

David Grudl
Administrator
Web

7.3 Closing Accounts and Limitation of Account Access. At our sole discretion we may close an account at any time where expedient to do so, (including but not limited to where there has been a breach by you of this Agreement) upon notice to you. We also reserve the right to limit access to an account and any or all of the account's fun­ctions.

Jinými slovy, pokud najdeme nějaký důvod, můžeme vám vždy zrušit nebo omezit účet. O vysvětlování důvodů nebo vyplácení peněz tu samozřejmě není řeč.

#10 8. 3. 2007 17:36

Jarka
Host

Jak mohu zrušit svůj účet u PayPal?

Zápatí